Belastingen

BelastingaangifteParticuliere belastingaangifte in Nijkerk , Amersfoort, Putten en Zeewolde

Dirksen is al 10-tallen jaren belastingadviseur in Nijkerk voor een snel groeiend aantal klanten in de hele regio zoals Hoevelaken, Amersfoort, Hoogland, Putten en Zeewolde

Doordat wij onze werkzaamheden zo efficiënt mogelijk inrichten hebben wij niet veel van uw tijd nodig en kunnen we de kosten laag houden.
Wij hanteren binnen de regio een van de laagste tarieven voor het verzorgen van uw belastingaangifte, voorlopige teruggaaf of toeslagen.

Graag brengen wij ons abonnement onder de aandacht, waarbij u tegen lage maandelijkse kosten verzekerd bent van deskundige verzorging van uw aangifte en of toeslagen in combinatie met het onderhoud van uw verzekeringspakket en eventueel uw hypotheek.
Zo heeft u voor al uw financiële één vast aanspreekpunt en dat is wel zo prettig.

Uw voordelen

• vakkundig geregeld door onze belasting-regisseurs
  • Digitaal en/of papier exemplaar van uw aangifte
  • Uitstekende service en adviezen
  • Scherp tarief (Eén van de laagste in de regio)
  • Gespreid betalen in maandelijks mogelijk met (Fiscaal Abonnement)
  • Persoonlijk contact staat bij ons voorop

Kosten van onze werkzaamheden

• Aangifte IB particulieren € 54,75*
  • Aangifte IB inclusief (fiscaal) partner € 74,75-*
  • Voorlopige teruggaaf IB € 40,-*
  • Huur en zorg toeslag(en) € 40,-*
  • Aanvragen DigiD € 0,-*

Bij complexe aangiftes hanteren wij een uurtarief **. Uiteraard bespreken wij dit met u voordat wij beginnen. Onder complex verstaan wij o.a. de aanpassing bijleenregeling, bepalen juiste eigenwoningschuld, scheiding.

Overige dienstverlening in overleg met de adviseur, bijvoorbeeld aangifte schenkrecht en successierecht.

*     Alle prijzen zijn inclusief BTW
**   Uurtarief € 125,-*

Eenmalige administratie & kantoorkosten € 4,75 per factuur

Meer informatie of aanmelden, klik hier