Hypotheken

Hypotheekadviseur Nijkerk

Informatie over hypotheken en hoe wij u daarbij helpen

Als u een huis wilt kopen heeft u meestal een hypotheek nodig. U wilt dan graag weten welke hypotheek het beste bij u past, hoe u moet aflossen, wat de maandlasten zijn etc.

Erkend hypotheekadviseur Peter Dirksen uit Nijkerk helpt u graag om de mogelijkheden op een rijtje te zetten. Na analyse van uw persoonlijke situatie en wensen maken wij voor u een Persoonlijk Hypotheek Plan. Als het plan helemaal duidelijk is en voldoet aan uw wensen dan zullen wij het plan voor uit gaan voeren.

We beginnen altijd met kennismakings- en inventarisatiegesprek  waarin we elkaar leren kennen, wij u meer vertellen over hypotheken, u te horen krijgt hoeveel u kunt lenen en waarin we vertellen hoe onze dienstverlening er uit ziet en wat de bijbehorende kosten zijn.

Wanneer dat gesprek tot beider tevredenheid is verlopen stellen we een zogenaamde opdracht tot dienstverlening op waarin we onze afspraken vastleggen, zo is altijd duidelijk wat we van elkaar mogen verwachten.

Vervolgens starten we met het persoonlijke advies met aansluitend indien gewenst onze bemiddeling bij de bank en/of verzekeraars.

WordPress Lightbox Plugin