Hypotheekadvies

Goed hypotheekadvies met het Dirksen Hypotheek Stappenplan

Een eigen huis kopen of een hypotheek oversluiten is een belangrijke financiële beslissing. Deskundig en goed hypotheekadvies is daarbij belangrijk. Bij Dirksen Verzekeringen & Hypotheken bent u  hiervoor aan het juiste adres. Graag geven we u inzicht in de stappen die we met u doorlopen om de juiste hypotheek te vinden.

vrijblijvend en kosteloos informatiegesprek

Het hypotheekadvies begint met een kennismakingsgesprek waarbij we graag meer van u te weten komen en waarbij wij ons graag wat uitgebreider voorstellen zodat u een keuze kunt maken of u voor uw hypotheek met ons in zee wilt gaan. Aan dit gesprek zijn voor u geen kosten verbonden, die nemen wij voor onze rekening. Een hypotheek is niet even "een broodje van de bakker" en daarom willen we graag dat u met een prettig en gerust gevoel zaken met ons doet. We geven u een indicatie van wat u maximaal zou kunnen lenen en de globale maandlasten die daar bij horen. Tot slot spreken we met u af hoe wij beloond worden. We werken meestal met een vast tarief zodat u van te voren exact weet waar u aan toe bent. Met deze informatie kunt u beslissen of u verder wilt.
Wanneer het antwoord ja is, stellen we een Opdracht Tot Dienstverlening (OTD) op waarin we gemaakte afspraken helder en duidelijk vastleggen en samen ondertekenen.   Aansluitend maken we inventarisatie van uw persoonlijke gegevens en wensen. We inventariseren uw wensen conform de Wet financieel toezicht (Wft) en stellen een zogenaamd profiel op. Daarnaast maken we een  eerste berekening en bespreken we de mogelijkheden van Nationale Hypotheek Garantie, een Starterslening of koopsubsidie.

Informeren en adviseren over hypotheken

Na de oriëntatiefase informeren wij u over de mogelijkheden rondom uw hypotheek. Zaken als maximaal leenbedrag, rentevormen, aflosvormen en verzekeringen die aan de hypotheek kunnen worden gekoppeld komen aan bod. Al deze opties rekenen wij ook voor u door.

hypotheken vergelijken

We weten nu wat u wilt en wat de juiste hypotheekvorm is die bij u past en gaan voor u de hypotheekproducten en verzekeringsproducten van verschillende aanbieders vergelijken. Daarbij kijken we vanuit uw profiel naar de rente, maar ook naar de voorwaarden van de producten. Vervolgens werken we alle berekeningen uit en stellen wij uw hypotheekadviesrapport op. Dit rapport spreken  uitvoerig met u door omdat wij het erg belangrijk vinden dat alles 100% duidelijk voor u is.

 Bemiddeling hypotheken             

Nu u weet welke hypotheek van welke aanbieder bij uw situatie past, gaan we over tot het daadwerkelijk aanvragen van deze hypotheek. Wij verzorgen dan de offerte, de aanvraagformulieren, het verzamelen van alle stukken en het contact met de betreffende instanties zoals geldverstrekkers, verzekeringsmaatschappijen, makelaars en notarissen.

Wij begeleiden u tot en met het passeren bij de notaris.

Onderhoud hypotheek klein

Wanneer u de gewenste hypotheek heeft, kunt u het huis van uw dromen kopen. Lekker aan de slag om het huis uw thuis te maken. Ons werk houdt hier echter nog niet op. Zodra er namelijk iets wijzigt in uw persoonlijke situatie of op de hypotheekmarkt, kijken we wat de impact hiervan is op uw hypotheek. We willen er voor zorgen dat uw hypotheek ook in de toekomst  optimaal bij u past.
Wij doen dit met onze aparte dienst Hypotheekcontrole.nl. Met deze dienstverlening garanderen wij u dat wij dagelijks uw hypotheek controleren of deze door bijvoorbeeld gedaalde rentes of verlaagde premies beter of voordeliger kan. Uw voordeel is dat u de eenmalige kosten voor implementatie niet meer hoeft te betalen omdat we uw gegevens al in kaart hebben gebracht. U betaalt alleen de maandelijkse kosten voor onderhoud van ons systeem.

Om te komen tot een passende hypotheek is het belangrijk dat we de juiste stappen doorlopen, maar ook nadat we uw hypotheek hebben gevonden gaan we door voor u met het bewaken en onderhouden van uw hypotheek.

Disclaimer
Specifieke handelingen zijn omwille van de uniformiteit  niet opgenomen in het getoonde overzicht van stappen. Voor een uitgebreid overzicht kunt u contact met Dirksen Verzekeringen & Hypotheken opnemen. Wij kunnen u een overzicht verstrekken met alle werkzaamheden die wij voor u uitvoeren.

WordPress Lightbox Plugin