Zakelijke Verzekeringen

ZZP er verkleindUw zakelijke verzekeringen zijn bij ons in goede handen

U bent ondernemer en niet de hele dag bezig met uw zakelijke verzekeringen maar druk met het runnen van uw onderneming. Core-business is het doen van dingen waar u goed in bent. Ondernemen op zich is het nemen van bepaalde risico's die u als werknemer niet of in mindere mate hoeft te nemen.

Wij zijn van mening dat u als ondernemer een bewuste keuze moet maken van de risico's die u zelf kunt en wilt dragen en dat u voor het overige, de risico's die u dus niet zelf kunt dragen, een verzekering af zou moeten sluiten om de continuïteit van uw onderneming of inkomen zeker te stellen.
Zo kan het voorkomen dat bijvoorbeeld uw bank bij het verstrekken van een krediet verplicht stelt dat uw bedrijfsgebouw of uw voorraad verzekerd moet zijn als borg voor de lening. Ook wanneer u personeel in dienst hebt is het belangrijk dat de onderneming voldoende zekerheid kan bieden om bij ziekte de salarissen door te kunnen betalen.

Dirksen Verzekeringen helpt u met het maken van deze soms lastige keuzes. Wij maken deze keuzes zichtbaar en bepalen samen met u of u het risico zelf draagt of dat er een verzekeringsoplossing gezocht moet worden. Dirksen zoekt samen met u naar de best passende oplossing om de continuiteit van uw onderneming veilig te stellen.

Ook hierbij geldt dat wij bij voorkeur onze oplossingen "netto" aanbieden om uw kosten tot een minimum te beperken en om de onafhankelijkheid van onze dienstverlening ook op financieel vlak de borgen.

Spreek onze denkwijze aan bij uw manier van ondernemen, neem dan contact met ons op voor een wederzijds vrijblijvende kennismaking.

 

WordPress Lightbox Plugin