Voor particulieren

Verzekeren, lenen en sparen voor particulieren

De juiste dekking, een voordelige aanbieder en persoonlijke service: als het gaat om verzekeringen en financieel advies, dan helpen we u daar graag bij. Wij zijn Dirksen Financieel Adviseurs uit Nijkerk. We bieden een frisse blik op uw verzekeringen, financieringen en hypotheken.

Verzekeren

“Maar mijn verzekering kan ik toch ook prima online afsluiten?”, horen we u denken. Dat kan inderdaad. Maar leest u dan ook de voorwaarden? Weet u zeker dat u waar voor uw geld krijgt? Sluit de dekking aan bij uw wensen en situatie? Bij dat soort vragen helpen we u graag. Zo zorgen we er samen voor dat u niet alleen goedkoop, maar ook goed bent verzekerd.

Hypotheken

Gaat u verhuizen of oriënteert u zich op een nieuwe woning? Dan is het verstandig de mogelijkheden en voorwaarden rondom uw hypotheek eens onder de loep te nemen. Peter Dirksen  is erkend hypotheekadviseur en helpt u graag met de mogelijkheden. Welke hypotheek past bij u? Hoe zit dat met aflossen? Wat zijn de maandlasten? Met dat soort vragen helpen we u graag verder.

Financieringen

Of u nu direct geld nodig heeft voor een onvermijdelijke uitgave of uw wensen groter zijn dan uw banksaldo: het kan voorkomen dat u een krediet wilt afsluiten. Bij Dirksen Financieel Adviseurs begeleiden we u daar graag bij. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden en opties. Kiest u bijvoorbeeld voor een persoonlijke lening of een doorlopend krediet?

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? We maken graag een afspraak om uw persoonlijke situatie te bespreken.