Over ons

Wij zijn Dirksen

Met al meer dan 50 jaar ervaring in de verzekeringswereld, kennen we het klappen van de zweep. We weten waar we rekening mee moeten houden en combineren onze ervaring met nieuwe kennis en informatie uit de markt.

Zo zorgen we altijd voor een verfrissende kijk op financieren en verzekeren. Een beetje eigenwijs soms, maar altijd met één doel: een goede hypotheek, verzekering of financiering tegen een scherp tarief.

Een persoonlijke aanpak en langdurige relaties vinden we belangrijk. Doordat we u kennen en inzicht hebben in uw situatie, kunnen we u altijd advies op maat geven. U betaalt dan ook geen hoge tarieven voor provisies of ons als tussenpersoon – u betaalt voor een transparant advies.

Werkwijze

Gewoon even kunnen bellen als er iets aan de hand is? Regelmatig contact over of uw verzekeringen, hypotheek of lening nog steeds het voordeligst is? Onder het genot van een kop koffie uw wensen doorspreken? Persoonlijk, eerlijk en transparant: dat is hoe we werken bij Dirksen Financieel Adviseurs.

Foto: Maureen van Goethem

Wij staan elke dag voor u klaar

Peter Dirksen

Peter is vanaf 1 augustus 1995 werkzaam binnen het bedrijf en heeft het kantoor op 1 januari 2001 overgenomen van zijn vader Peter Dirksen Sr. Naast het voeren van de algehele leiding over het kantoor kan Peter je op alle financiële adviesgebieden van dienst zijn. Hij heeft zich gespecialiseerd in hypotheekadvies voor zowel particulieren in loondienst als advies voor ondernemers die een woning willen aankopen.

Naast het geven van persoonlijk hypotheekadvies vormt het plannen van besparing op erf- en schenkbelasting een steeds vaker voorkomend vraagstuk. Peter heeft zich daarom als erkend financieel adviseur ook verdiept in de vaardigheden van erfrechtplanner. Vanuit deze complete adviesrol kan hij inzicht geven in alle denkbare financiële situaties.

Vragen aan Peter?

Bel dan even (033) 245 24 87 of stuur een mail naar p.dirksen@dirksen-nijkerk.nl.

Taco Dirksen

Taco is sinds 2002 actief in de verzekeringsbranche. Na eerst verschillende functies te hebben bekleed bij verzekeraars heeft hij in 2015 de stap gezet om te gaan samenwerken met zijn broer Peter binnen Dirksen Financieel Adviseurs. Taco is een adviseur op het gebied van risicomanagement.  Samen met de ondernemer bekijkt hij welke risico’s een bedreiging kunnen vormen voor de continuïteit van de onderneming. Duurzame inzetbaarheid van het personeel, de aansprakelijkheid van de ondernemer, veranderende wetgeving en de risico’s van bezittingen zijn onderwerpen die vooral de aandacht krijgen.

Taco adviseert ook in bedrijfsmatige verzekeringen, maar ziet dat vooral als een middel om risico’s te beperken. Natuurlijk is er ook aandacht voor de privésituatie van de ondernemer zelf, hierbij valt te denken aan arbeidsongeschiktheid. Met de komst van Taco is Dirksen Financieel Adviseurs nog beter in staat om een breed pallet van producten en dienst aan haar klanten te bieden.

Vragen aan Taco?

Bel dan met (033) 245 24 87 of een stuur een mail naar t.dirksen@dirksen-nijkerk.nl.

Suzanne van Klink

Suzanne is vanaf mei 2017 het eerste aanspreekpunt bij Dirksen Financieel Adviseurs. Zij is na een lange periode in de Randstad te hebben gewoond en gewerkt weer teruggekeerd in Nijkerk en heeft haar plekje bij Dirksen Financieel Adviseurs gevonden.

Bel je met Dirksen Financieel Adviseurs of kom je bij ons langs? Dan is de kans groot dat Suzanne je welkom heet. Zij beantwoordt je vragen en is de eerste stap naar een oplossing voor problemen. Suzanne zorgt ervoor dat schades snel en vakkundig worden opgepakt. Dat komt goed uit, want dat is wat wij en onze klanten belangrijk vinden. Daarnaast regelt en verwerkt ze ook alle wijzigingen die doorgevoerd moeten worden en bewaakt ze lopende dossiers zodat alles netjes op tijd gebeurt.

Vragen aan Suzanne?

Je kunt haar bereiken op (033) 245 24 87 of per mail op s.vanklink@dirksen-nijkerk.nl.

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? We maken graag een afspraak om uw persoonlijke situatie te bespreken.